WARMME™

Vedeldad golvvärme för terrasser

Vad är då WARMME™?

Jo det är en eldstad som håller dig varm på uteplatsen, håller myggen borta samt där du kan grilla din mat.

Hur fungerar det?

Värmen utvinns ur eldstaden och genom en fläkt förs den varma luften med ett rör ner under trädäcket för att spridas genom springorna i däcket, där du vill ha den.

Showroom

Vi har showroom för WARMME i Stocksund samt i Grisslehamn dit du är så välkommen för att få se den och få mer information. För att vara säker på att träffa oss så vill vi gärna att du hör av dig innan och bokar tid.

Upplevelsen

Tänk dig att du är ute på ditt trädäck med dina nära och kära, du har startat med en kolbädd och grillar maten i eldstaden.

Du sätter fram grillgallret på bordet så att maten hålls varm, alla kan plocka sin bit

Du lägger in några vedträn så ni får en mysig brasa att titta på, samtidigt som värmen sprider sig runt era fötter och myggen lyser med sin frånvaro, även senare på kvällen.

Detta är en WARMME™

  • En mysfaktor med en brasa som både ger lite ljus och en del direktvärme
  • En mycket bra grill, där du ställer fram grillgallret på bordet. Naturligtvis så finns det en bricka under det som grillats så att det inte smutsar ner
  • Värme från eldstaden tas tillvara och sprids under trädäcket på en plats du väljer och som kommer upp genom springorna mellan trallen så inga synliga delar finns
  • Du väljer ditt myggmedel som sprids med den varma luften, även den varma luften i sig håller många borta
  • Ett skåp där du förvarar tillbehör bakom dörrar och en stor plats för ved
  • Stabilt byggd i cortenstål som inte kräver något underhåll och blir bara vackrare med åren
  • Enkel installation av själva eldstaden men rördragningen kan bero på hur det ser ut under just ditt trädäck. Installationshjälp kan erhållas efter konsultation på plats.
WARMME

Kontakta gärna oss på warmme@goodexperience.se om du har frågor